Demircili Çocukların ‘Oyuncaklar Ülkesi’ne Yolculuğu

Demircili Çocukların ‘Oyuncaklar Ülkesi’ne Yolculuğu

Demircili Çocukların ‘Oyuncaklar Ülkesi’ne Yolculuğu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından Manisalı çocuklara hazırladığı turne kapsamında ‘Oyuncaklar Ülkesi’ adlı tiyatro oyununu Demircili çocuklar için sahneledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ülke genelinde okulların yarıyıl tatiline girmesinin akabinde çocuklar için hazırladığı turne programını başlattı. Bu kapsamda Demirci Kültür Merkezi’nde ‘Oyuncaklar Ülkesi’ isimli tiyatro oyunu perde açtı. Şehir Tiyatrosu ekibinin sergilediği performans esnasında izleyici koltuğunda oturan Demircili çocuklar, kahkaha dolu anlar yaşadı. Veliler ve öğrenciler tatilde tiyatro keyfi yaşamanın sevincini sahnedeki oyuncularla paylaştı. Zeki Efe Ertek’in yazdığı, Selim Can Doğancı’nın yönettiği oyunda, vaktinin çoğunu tablet başında geçirmek isteyen iki çocuğun, oyuncaklar dünyasını keşfederken birçok renkli karakterle eğlendiği ve öğrendiği renkli bir macera anlatıldı.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 26.01.2024 01:46
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.