Demirtaş, Destek İstedi…

Demirtaş, sosyal medya hesabından 6 Ağustos Pazar günü yapılacak CHP ilçe olağan genel kurulunda aday olduğunu ve üyelerde destek istediğini açıkladı.

Demirtaş, Destek İstedi…

Demirtaş, Destek İstedi…

 

CHP Beylikdüzü ilçe başkanı Mülayim Demirtaş, sosyal medya hesabından 6 Ağustos Pazar günü yapılacak CHP ilçe olağan genel kurulunda aday olduğunu ve üyelerde destek istediğini açıkladı.

 

Değerli CHP Beylikdüzü ailem, saygıdeğer Beylikdüzülüler, genç kardeşlerim, kıymetli büyüklerim ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin saygıdeğer emekçileri; Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizde yaşayan tüm özel ve resmi kurum ve kuruluşlarla, vatandaşlarımızla buluşmak, Beylikdüzü, İstanbul ve tüm Türkiye için yaptığımız çalışmaları istikrarla devam ettirebilmek adına ve partimizde umudu aşılayan değişim rüzgarının bir neferi olabilmek ümidiyle, CHP Beylikdüzü İlçe Başkan Adayı olarak örgütümüzün huzuruna çıkıyorum.

 

 

6 Ağustos 2023 Pazar günü tüm örgütümüzün desteklerini bekliyor; kongremizin ilçemize, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 

 

Mülayim Demirtaş – CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı ve Adayı

 


Anahtar Kelimeler: demirtaş destek istedi…
Tarih: 01.08.2023 10:55
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.