DPÜ’DE YENİ AKADEMİK YIL BAŞLADI

DPÜ’DE YENİ AKADEMİK YIL BAŞLADI

DPÜ’DE YENİ AKADEMİK YIL BAŞLADI
Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nin 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Başkanımız Işık, “Kuruluşun ve kurtuluşun şehri olan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bu şehrin kıymetini bilmeliyiz” dedi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni; Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mustafa Baş, Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Kütahya Baro Başkanı Avukat Edip İlkay Sunay, NG Kurucu Başkanı Nafi Güral, YÖK İlme ve Talebeye Hizmet Ödülü Sahibi Prof. Dr. Salih Tuğ, Yazar ve Akademisyen Prof. Dr. Nurhan Atasoy, protokol üyeleri, Dumlupınar Üniversitesi’nin akademik ve idari personeli, öğrenciler ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Bu şehrin ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu konuşmacılarımız ifade etti. Ben de birkaç bir şey eklemek istiyorum. Kuruluşun ve kurtuluşun şehri olan, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bu şehrin kıymetini bilmeliyiz. Şehrimizin kıymetini dışarı çıktığımızda daha iyi anlıyoruz. Öğrencilerimizin ikametlerini Kütahya’ya taşıyarak ve belediyemizin birçok tesisinden indirimli şekilde yararlanabileceğini hatırlatmak istiyorum. Şehrimizin nüfusuna yapacağınız katkıyla şehrimizi daha genç bir nüfusa taşıyabilirsiniz. Gelin burada bulunduğunuz sürece bu şehrin evladı olun. Yeni gelen öğrencilerimize, şehrimize üniversitemize hoş geldiniz diyorum. Yeni akademik yılın başarılarla dolu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının ardından Akademisyen ve Yazar Prof. Dr. Nurhan Atasoy tarafından '100. Yılında Cumhuriyetin Getirdikleri ve Prof. Dr. Nurhan Atasoy'un Deneyimleri' konulu açılış dersi gerçekleştirildi.

Açılış dersinin ardından protokol üyeleri tarafından Prof. Dr. Salih Tuğ'a ve Prof. Dr. Nurhan Atasoy'a, Nafi Güral'a ve Mustafa Emir Barutçu'ya plaketleri sunuldu.

Açılış Töreni, Güzel Sanatlar Fakültesi’nin karma sergisi ile sona erdi.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: dpü’de yeni akademik yıl başladı
Tarih: 17.10.2023 12:37
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.