Emirdağ Belediyesi’nin Aydınlatma Çalışmalarıyla Emirdağ Işık Saçıyor

Emirdağ Belediyesi’nin Aydınlatma Çalışmalarıyla Emirdağ Işık Saçıyor

Emirdağ Belediyesi’nin Aydınlatma Çalışmalarıyla Emirdağ Işık Saçıyor
Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun göreve gelmesinin ardından ilçemizdeki birçok sokak ve caddede yenileme çalışmaları gerçekleştirilmeye devam ediliyor.
İlçemizin birçok noktasında gerçekleştirilen ve vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni toplayan aydınlatma çalışmaları kapsamında Fatih Caddesi ve Erol Sarıer Caddesine modern aydınlatma direkleri yerleştirildi.
Hayata geçirdiği projelerle şehrimizin her noktasına değer kattıklarını belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Emirdağ Belediyesi olarak cadde ve sokaklarımızı daha güzel bir hale getirmek için çalışıyoruz. Bu çerçevede Fatih Caddesi ve Erol Sarıer Caddesi’ndeki aydınlatma çalışmalarını tamamladık. Hemşehrilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler çalışma şevkimizi ve hizmet azmimizi güçlendiriyor. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hizmetlerimizin tüm halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.
Aydınlatma çalışmalarının caddelere farklı bir görünüm kazandırdığını belirten vatandaşlarımız hem estetik açıdan hem de güvenlik açısından yapılan ışıklandırma çalışmalarının önemli olduğunu aktararak Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 23.10.2023 12:31
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.