Emirdağ Kadın Kültür Evi’nde Osteoporoz Eğitimi

Emirdağ Kadın Kültür Evi’nde Osteoporoz Eğitimi

Emirdağ Kadın Kültür Evi’nde Osteoporoz Eğitimi
Emirdağ Kadın Kültür Evi kadınlarımıza yönelik eğitim faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kadın Kültür Evi’nde kadınlarımıza ‘Osteoporoz’ konulu seminer düzenlendi. En sık görülen kemik hastalığı olması sebebiyle osteoporozun önemine dikkat çekilen seminerde
İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli hemşiremiz Hümeyra Koyuncu ve Gülsen Pamuk tarafından kemik ve osteoporozun kemik üzerindeki etkileri hakkında bilgiler verildi. Ayrıca risk grupları, osteoporoz belirtileri, tanı yöntemleri, osteoporozun sonuçları, kırığın sık görüldüğü bölgeler, osteoporozdan korunma yolları, osteoporoza yararlı egzersizler ve tedavi konularında da bilgilendirmeler yapıldı.
Eğitim sonrasında kadınlarımıza Emirdağ Belediyesi Mutfak Atölyesi’nde yapılan ürünler ikram edildi.
Seminere katılan kadınlarımız osteoporozun yaygın bir rahatsızlık olması sebebiyle oldukça önemli bir eğitim olduğunu vurgulayarak, başta bu hizmetlerden faydalanmalarını sağlayan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ettiler.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 16.12.2023 19:14
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.