Eyüboğlu; Beklenen An Geldi!

Büyükçekmece Tepecik Spor Kulübü 2022-2023 Sezonuna Girdi. Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu,  yeni sezona birçok transferin gerçekleştiğini ve geçen sezondan çoğu oyuncularla anlaştığını söyledi.

Eyüboğlu; Beklenen An Geldi!

Eyüboğlu; Beklenen An Geldi!

Büyükçekmece Tepecik Spor Kulübü 2022-2023 Sezonuna Girdi.

Kulüp Başkanı Temel Eyüboğlu,  yeni sezona birçok transferin gerçekleştiğini ve geçen sezondan çoğu oyuncularla anlaştığını söyledi.

Başkan Eyüboğlu; Büyükçekmece Tepecik spor Futbol Kulübü adına 2022-2023 sezonunun futbol camiası adına hayırlı olmasını diliyorum. 2022-2023 sezonunda hedefimiz tabi ki başarılı bir sezon geçirip şampiyonluğa oynayan bir ekip olmak. Bu yönde takımımızı oluşturduk.

“O Sene Bu Sene Parolasıyla Yolumuza Devam Edeceğiz”

Eyüboğlu, Takımımıza birçok transfer gerçekleştirdik. Geçen sezondan çoğu oyuncumuzla yeniden anlaştık. Takımımızdan ayrılan oyunculara da teşekkür ederim geçen sezon emekleri vardı. Bildiğiniz üzere teknik ekibimizle de yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz, özlediğimiz dört sene önce mücadele ettiğimiz 2. Lig’e o sene bu sene parolasıyla yolumuza devam edeceğiz.

“Ben Olduğum Sürece Her Zaman Takımın Hedefleri Olacaktır”

Eyüboğlu, Yeni sezon planlamasını ince eleyip sıkı dokuduk, kamuoyu olarak herkesin beklentisi olan bir takımız. Sezon başı çalışmalarımız sessiz sedasız yürüttük. Taraftarlarımız bize güvensinler ve bilsinler ki ben Temel Eyüboğlu olduğum sürece her zaman takımın hedefleri olacaktır. Büyükçekmece ilçesinden, çevre ilçelerden de destekleri bekliyorum. Büyükçekmece ilçesi bütün branşlar da başarı gösteren ve sporu seven ilçe, bizde ilçemizi gururlandırmak için gereken başarıyı göstereceğiz. Tüm taraftarlarımızı maçlarımı izlemeye davet ediyorum dedi.


Anahtar Kelimeler: eyüboğlu; beklenen an geldi!
Tarih: 06.09.2022 15:16
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.