Filistin Çalıştayı yapıldı

Türkiyeli Filistinli fikir adamları ve İslami sivil toplum kuruluşları başkanlarının katılımı ile düzenlenen “Bağımsız Filistin Yolunda, Gazze Cephesi Çalıştayı” Üsküdar Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde yapıldı.

Filistin Çalıştayı yapıldı

İstanbul Stratejik Düşünce Vakfı ve İstanbul Düşünce Enstitüsü tarafından Türkiyeli Filistinli fikir adamları ve İslami sivil toplum kuruluşları başkanlarının katılımı ile düzenlenen “Bağımsız Filistin Yolunda, Gazze Cephesi Çalıştayı” Üsküdar Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde yapıldı.


Çalıştay programında katılımcı Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarının yanı sıra, Prof. Dr. Celal Erbay , Dr Cihat Yaycı, Dr. Mehmet Akif Okur , Dr. Eray Güçlüer, Prof Dr. Süleyman Doğan, Prof Dr. Ali Akdemir, Dr. Ali Semin, Yaşar Gören, Nurettin Taşkesen, Mustafa Armağan ve Dr Abdulkadir Turan görüşlerini paylaştılar.

Çalıştay Prorogramına birçok davêtli iştirak etti. Programa katılanların arasında Emekli Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Arslan Özüduruk “Düzenlenen ”Bağımsız Filistin Yolunda, Gazze Cephesi Çalıştayı" çok verimli geçti. Vesile olanlardan Allah razı olsun" dedi.


Çalıştaya İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Türkiye Gönüllü Teşekkürler Vakfı TGTV, Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Birliği, Türkiye Yazarlar Birliği, Türkiye Aile Birliği, Dünya Çocuk Hakları Birliği Derneği, Türkistan Birliği,  Türkiye İlahiyat Fakülteleri ve İslam Enstitüleri Derneği TİYEMDER, Filistin Dayanışma Derneği, FİDDER, İHH, ENSAR, HAKBİRR, HAKKDER, BEŞİR, İSDAV, İDE, AKDAV AKSA DAYANIŞMA VAKFI Siyonist İsrail yetkilileri ve Amerika başkanı ve dış işleri bakanı hakkında Uluslararası ceza mahkemesine suç duyurusu yapan Dünya Çocuk Hakları Derneği Başkanı Âdem Çevik selamlama konuşmasında; İşgalcilerin bile alfabemize ezanimiza Kur'an'a camiye dokunmadigi halde 100 yıldır Siyonizmin sabataizmin kamalizmin dayatmalariyla isgalin sadece Gazze'deTürkiye'nin de isgalde olduğunu anlattı.

Emekli Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Arslan Özüduruk

Anahtar Kelimeler: filistin çalıştayı yapıldı
Tarih: 24.12.2023 20:43
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.