Filistin’deki Vahşet Durmalı

Anadolu Aydınlar Ocağı, aylık olağan toplantısını 19 Kasım 2023 Pazar günü Validebağ Öğretmen Evinde geçekleştirdi.

Filistin’deki Vahşet Durmalı

 

Filistin’deki Vahşet Durmalı

Anadolu Aydınlar Ocağı, aylık olağan toplantısını 19 Kasım 2023 Pazar günü Validebağ Öğretmen Evinde geçekleştirdi.

Toplantıya Anadolu Aydınlar Ocağı yönetim kurulu ve üyeler yanı sıra, İstanbul Sevenler Derneği başkanı Sabri Genç, Atatürk Kültür Vakfı Genel Başkanı Gül Karyaldız, Beykoz Türk Ocağı başkanı Fevzi Geylan ve DORE Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Çağrı Avcu toplantıya renk kattılar.

Açıklama: C:\Users\ibrah\Music\Masaüstü\YENİ RESİM\19 KASIM AAO\thumbnail_PHOTO-2023-11-19-14-51-09 (19) - Kopya.jpg

 

Günün anlamını belirterek toplantının açılışını yapan dernek ikinci başkanı Em. Öğr. Alb. Hicabi Meral’in ardından söz alan Anadolu Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Profesör Doktor İbrahim Öztek; toplantının ana konusunu oluşturan, “100. Yıl, Cumhuriyet ve Atatürk” başlıklı konuşmasını 150 renkli slaytlarla, nadir Atatürk fotoğrafları ile görsel ağırlıklı olarak sundu. 

 

Bu arada;  Cumhuriyetimizin sağlamış olduğu çağdaş yaşam, bilim, kültür, sanat, ekonomi, sanayi ve her alanda kalkınmamızın gerçekleşmesi, modern ve gelişmiş ülkelerin üzerine çıkmak için Atatürk’ün gösterdiği yolda çalışma bilinci, Eğitimin en üst seviyede geliştirilmesi, Emperyal güçlerin iki yüz yıldır ülkemiz üzerinde oynadığı oyunlar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Bağımsızlığının Dünya devletlerince tanınması konusunda yapılacak çalışmalar, Türk Devletler Teşkilatınca ortak alfabenin kabulü ve ortak projelerin çok daha aktif bir şekilde gerçekleştirilmesi, Filistin’deki vahşet, Türk dilinin tabelalarda nasıl bir dejenerasyona uğratıldığı ve Fatih dahil İstanbul’un bir çok semtinin İstanbul’lulara yabancılaştığı konularını dile getirdi. 

 

Katılımcılar ülke meselelerini ilgilendiren benzer konularda söz alarak fikirlerini dile getirdiler ve çareleri üzerine görüş bildirdiler.

Daha sonra topluca bir hatıra fotoğrafı çekilerek, toplantı sona erdi.

Haber: Nezir KARAYÜN

 

 

Açıklama: C:\Users\ibrah\Music\Masaüstü\YENİ RESİM\19 KASIM AAO\PHOTO-2023-11-19-17-02-35 (1).jpg


Anahtar Kelimeler: filistin’deki vahşet durmalı
Tarih: 21.11.2023 09:53
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.