Funda Maral Mali Müşavirlik Hizmetinde Fark Yaratıyor

Funda Maral Mali Müşavirlik hizmetlerinin E Ticaret eğitimine İstanbul dışından büyük ilgi

Funda Maral Mali Müşavirlik Hizmetinde Fark Yaratıyor

 

 

Funda Maral Mali Müşavirlik Hizmetinde Fark Yaratıyor

Funda Maral Mali Müşavirlik hizmetlerinin E Ticaret eğitimine İstanbul dışından büyük ilgi

Funda Maral Mali Müşavirlik ofisinin tertiplediği İstanbul Yeni Nesil HM Sanal Ofislerinin sponsorluğunda gerçekleştirilen E-Ticaret E-İhracat konulu eğitim seminerine ilgi büyüktü.İstanbul dışından Bursa, Balıkesir ve Konya'dan katılımcılar bu eğitim semineri için geldiklerini ifade ettiler. Seminerin sonunda memnuniyetlerini dile getirdiler. 

OSEN Global E-Ticaret Limited Şirketi sahibi ve bu Seminerde Amazon Uygulamalarının anlatıcısı Murat Can Özen ve RPKN Global E-Ticaret Limited Şirketi sahibi Sarpkan Akbay sunumlarının sonunda 81 ilde bu eğitim seminerlerini düzenleyeceklerini HM sanal ofislerinin sponsorluğunda gerçekleştireceklerini ve bunun içinde ilk il olarak Bursa'yı düşündüklerini dile getirdiler oldukça verimli geçen eğitim seminerinde Mali Müşavir Funda Maral 20 yıla yaklaşan büroculuk tecrübesindeki e-ticaret e-ihracat deneyimlerini ve konu ile ilgili Devlet teşviklerini paylaştı.

 internet ortamında bulamayacakları bu özel bilgileri içeren eğitim semineri için itinayla hazırlanıldığı gözlemlendi. Amazon uygulamalarını anlatan Murat Can Özen 2 saat programlanan eğitim seminerinin pür dikkat dinlenilmesi ve Katılımcıların ilgisinin fazla olması sebebiyle 3 saat sürdü her bir katılımcının sorusuna tek tek cevaplar verdi. oldukça verimli geçen toplantı sonunda sunumlarından ve önemli katkılarından dolayı Muratcan Özen Bey'e Funda Maral Mali Müşavirlik Ofisi olarak bir teşekkür plaketi takdim edildi.


Tarih: 04.12.2023 18:32
  • Pazartesi 35.8 ° / 24.6 ° Güneşli
  • Salı 36.3 ° / 26.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 38.9 ° / 26.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.