GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN MUHTARLARA EĞİTİM

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN MUHTARLARA EĞİTİM

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’DEN MUHTARLARA EĞİTİM

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, muhtarlara yönelik eğitim ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

“Bilinçli Tüket Geleceği Koru” sloganıyla vatandaşları bilgilendirme çalışmalarına devam eden Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı, 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun kapsamındaki eğitim ile mahalle muhtarlarına ilgili kanun ve mevzuat hakkında bilgiler verdi.
Yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan Zabıta Daire Başkanı Ömer Yalım, “Vatandaşlarımızın bedelini ödeyerek aldıkları mal veya hizmet ile ilgili sorun yaşamamaları için zabıta ekiplerimiz ve İl Ticaret Müdürlüğü ekipleriyle koordineli bir şekilde yoğun bir denetim ve bilinçlendirme çalışması yürütmekteyiz. Bunun için 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile ilgili muhtarlarımıza eğitim veriyoruz. Bu eğitim ile muhtarlarımız aracılığıyla da vatandaşlarımızın haklarını korumaya devam ediyoruz.” dedi. 
Eğitimin tamamlanmasının ardından muhtarlara katılım belgesi verildi.


Gaziantep,Gaziantep Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 13.12.2023 13:15
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.