Geleceğin Mucitlerine Teşekkürlerimizle…

Geleceğin Mucitlerine Teşekkürlerimizle…

Geleceğin Mucitlerine Teşekkürlerimizle…
Vali/Belediye Başkan Vekilimiz Ziya Polat’ın “Sevdamız Eğitim” talimatları doğrultusunda çocuklarımıza yönelik Belediyemiz katkılarıyla hazırlanan Mucit Abla ile Neşeli Deneyler Bilim Şenliğimize iki günde 1.000’den fazla öğrencimiz katıldı.
Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımızı bilimin eğlenceli yüzüyle tanıştırmak, onlara bilimi sevdirmek ve bilişsel becerilerini artırmak amacıyla Aynalı Köşk Kültür Sanat Merkezinde Mucit Abla Elçin Eserli tarafından iki günde dört seans yapılan Mucit Abla ile Neşeli Deneyler Bilim Şenliğimizde 1.000’den fazla öğrencimiz çeşitli deneyler yaparak hem öğrendiler hem de doyasıya eğlendiler.
Çocuklarımızın bilimle tanışması, merak ve öğrenme duygularını geliştirerek hayata ve çevreye daha yaratıcı bakmalarına olanak sağlayan Mucit Abla ile Neşeli Deneyler Bilim Şenliği çocuklarımız tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.
Kars,Kars Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 24.12.2023 17:48
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.