Glutensiz Gıda Kolisi Yardımı

Glutensiz Gıda Kolisi Yardımı

Glutensiz Gıda Kolisi Yardımı

Mamak’ta ikamet eden, çölyak hastası olan ve sosyal yardım alma şartlarını sağlayan kişilere Mamak Belediyesi glutensiz gıda kolisi yardımında bulunuyor.

Sadece glutensiz gıda tüketmek zorunda olan çölyak hastaları için piyasada az bulunan ve yüksek fiyatlara satılan ürünler Mamak Belediyesi tarafından temin ediliyor, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen hizmetten Mamak’ta ikamet eden, çölyak hastası olan ve sosyal yardım alma şartlarını sağlayan kişiler faydalanabiliyor.

Mamak Belediyesi’nin glutensiz gıda kolisini alan ihtiyaç sahipleri, sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliği anlayışı ile hareket eden Mamak Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Glutensiz Gıda Kolisi yardımı için başvuralarınızı https://ehizmet.mamak.bel.tr/basvuru/GlutensizBesin linkine tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.
Ankara,Mamak Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: glutensiz gıda kolisi yardımı
Tarih: 02.02.2024 13:59
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.