Gökbulak; Değişimi Yerelden Başlatacağız…

CHP Milletvekili adayı ve Büyükçekmece eski ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak Büyükçekmece ilçe kongresinde konuştu. CHP de değişim yerelden başlamalıdır diyerek, belediye başkanı hasan Akgün’e gönderme yapıp, adeta belediye baş

Gökbulak; Değişimi Yerelden Başlatacağız…

Gökbulak; Değişimi Yerelden Başlatacağız…

CHP Milletvekili adayı ve Büyükçekmece eski ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak Büyükçekmece ilçe kongresinde konuştu. CHP de değişim yerelden başlamalıdır diyerek, belediye başkanı hasan Akgün’e gönderme yapıp, adeta belediye başkan aday adaylığını açıkladı. 

Büyükçekmece eski ilçe başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, Büyükçekmece ilçe kongresinde yaptığı konuşmasında adeta Büyükçekmece belediye başkanlığı aday adaylığını açıklarken, 5-6 dönemdir koltuklarda oturan abilerimi saygıyla selamlıyorum diyerek, başkan Hasan Akgün’e gönderme yapıp yeter artık çekilin liyakatli gençlerin önünü açın ifadelerine yer verdi. 

“Artık Liyakatli Gençlerimizin Önünü Açsınlar”

Gökbulak; biz öncelikle değişimi Büyükçekmece’den başlatacağız bunun öncülüğünü bugün burada ilçe örgütümüz ile başlatmış olacağız. Bizim yapacaklarımız Büyükçekmece ile sınırlı değildir 5-6 dönemdir koltuklarda oturan abilerimizi buradan saygı ile selamlıyorum. Artık liyakatli gençlerimizin önünü açsınlar. Büyükçekmece’de değişimin önünü açmak için ben varım ve hazırım. Parti büyüklerimiz ile görüşüp, değişim sürecini başlatacağım. 4 dönem Büyükçekmece ilçe başkanlığım sürecinde çok farklı şeylere şahit oldum. 9 yılda 7 seçim yaşadık. İstanbul’da CHP örgütleri içinde en iyi ilçe olarak çalışmalarımızı yürüterek bunu ispatlamış olduk. Seçimlerde sandıklara en iyi sahip çıkan ilçe olarak genç ve kadın kollarımız ile uyum içinde çalışarak başardık;

“Herkes Kerameti Kendinde Görmesin”

Milletvekilliği seçimlerinden sonra Büyükçekmece’de herşey eskisi gibi olamaz. Herkes kerameti kendinde görmesin. Ben olamazsam buranın iyi yönetilemeyeceğini düşünmesin. İyi yönettiğini zannedenler bilmelidir ki ondan daha iyi yönetecek birileri vardır. Bu nedenle o makamları yıllarca işgal etmelerini doru bulmuyorum. Büyükçekmece’de değişimin önünü açmak için sizlerin desteğine ihtiyacımız var lütfen bu değişime destek verin şeklinde konuştu.


Tarih: 28.08.2023 17:57
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.