GÖLHİSAR MİLLET BAHÇESİNE KIŞ AYLARINDA SICAK BİR DOKUNUŞ

GÖLHİSAR MİLLET BAHÇESİNE KIŞ AYLARINDA SICAK BİR DOKUNUŞ

GÖLHİSAR MİLLET BAHÇESİNE KIŞ AYLARINDA SICAK BİR DOKUNUŞ

Burdur Gölhisar'da halkın büyük beğenisini toplayan Millet Bahçesi yaz aylarında birçok ziyaretçiyi konuk etti. Bununla birlikte Gölhisar Belediyesi tarafından kış aylarında da Millet Bahçesi'nin nezih ortamından faydalanılabilmesi için sosyal tesis yakınına kış bahçesi düzenlemesi yaptı. Böylelikle vatandaşlar yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da Millet Bahçesi'nde vakit geçirebilecekler. Konu ile ilgili olarak Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş,

"Tüm hemşerilerimize iyi haftalar diliyorum…Gölhisar Millet Bahçesi'ndeki Ahşap kafeteryamız, 3 Yıldır sizlerin hizmetinde Yeni yaptığımız, kışlık Kapalı alanı ise bir başka güzel… Sakin bir ortamda, çayınızı ve kahvenizi yudumlarken, sohbetin ve muhabbetin tadına varabileceğiniz bir mekanı siz değerli hemşehrilerimiz için inşaa ettik… Gölhisarımız hizmetin en iyisine ve en güzeline layık…"


Burdur,Gölhisar Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 10.12.2023 02:12
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.