GÜNLÜK SICAK YEMEK PROJEMİZ 9 YILDIR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

GÜNLÜK SICAK YEMEK PROJEMİZ 9 YILDIR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

GÜNLÜK SICAK YEMEK PROJEMİZ 9 YILDIR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl tarafından başlatılan proje kapsamında, 9 yıldır ihtiyaç sahibi, engelli, bakıma muhtaç ve yaşlı hemşehrilerimize 3 çeşit sıcak yemek kapılarına kadar ulaştırılıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün sevk ve idaresinde yapılan günlük sıcak yemek projesi vatandaşlarımızın kapılarına kadar götürülerek, kendilerine istek, dilek ve ihtiyaçları soruluyor. Yaklaşık 300 ailemizin yararlandığı günlük sıcak yemek projemiz ile hemşehrilerimize destek olmak en büyük amacımız.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl; “Sandıklı Belediyesi olarak, her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Bu projeyle, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize destek olmayı ve onların yaşam kalitelerini artırmayı hedefliyoruz. Günlük sıcak yemeklerle birlikte sağladığımız sosyal iletişim ve dayanışma da bu projenin önemli bir parçasıdır.” İfadelerine yer verdi.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 20.02.2024 13:41
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.