Hacı; Asıl Başkan Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükçekmece ilçe 13. Olağan genel kurulunu gerçekleştirirken, yeni atanan Nesri Hacı, delegelerin oyları ile ilçe başkanı seçildi.

Hacı; Asıl Başkan Oldu

Hacı; Asıl Başkan Oldu

 

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükçekmece ilçe 13. Olağan genel kurulunu gerçekleştirirken, yeni atanan Nesri Hacı, delegelerin oyları ile ilçe başkanı seçildi. 

 

 

Bismillahirrahmanirrahim diyerek söze başlayan MHP Büyükçekmece ilçe başkanı Nesri Hacı; Değerli divan başkanı, değerli divan üyeleri, değerli ilçe delegeleri, basınımızın değerli temsilcileri ve kıymetli misafirlerimiz; partimizin ilçe kongresinde sizlerle beraber olmaktan kıvanç duyar, hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlarım hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Sayın genel başkanımızın onayı ve buyurdukları teveccüh üzerine karşınızdayım. Bildiğiniz gibi ilçemizin, 13. olağan kongresini gerçekleştirmekteyiz. Bizden önce bu güne kadar, emeği geçen tüm ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine, teşekkürlerimi sunuyorum.

 

 

“2024 E Diyar Diyar Anadolu, Yeni Yüzyıl Lider Türkiye”

 

Genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin dediği gibi; 2024 e diyar diyar anadolu, yeni yüzyıl lider Türkiye, üretken belediyecilik sloganı ile yola çıkan partimiz, bizler bir ve birlik olduğumuz sürece önemli başarılara imza atacaktır yeni yönetim olarak çalışmalarımıza gayret ve özveri ile devem edeceğiz. Sözlerime burada son verirken, ilçe kongremizin vatanımıza milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile kurucu genel başkanımız, başbuğ Alparslan Türkeş’i ve ülkücü şehitlerimizi rahmetle anıyorum. hepinizi saygı ve minnetle selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah’a emanet olunuz. Ne Mutlu Türküm Diyene...

 

Haber: Nezir Karayün


Anahtar Kelimeler: ; Başkan
Tarih: 19.08.2023 12:19 Güncelleme: 19.08.2023 12:47
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.