Haydi Manisa! Potanın Tarzanlarını Yalnız Bırakma!

Haydi Manisa! Potanın Tarzanlarını Yalnız Bırakma!

Haydi Manisa! Potanın Tarzanlarını Yalnız Bırakma!

Yeşil-Beyazlı Takımdan Davet Var!
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, 2 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te Muradiye Spor Salonu’nda oynayacağı Türk Telekom maçının hazırlıklarını tamamladı. Kulüp Başkanı Bora Çaylan da, tüm Manisalıları maça davet etti.
Potanın Tarzanları, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 10’uncu hafta maçında evinde Türk Telekom’u ağırlayacak. Karşılaşma, 2 Aralık Cumartesi günü 13.00’te oynanacak. Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlı takım maç saatini beklemeye başladı. 
Taraftarlarımız yanımızda olduğunda yenemeyeceğimiz takım yok!
Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Deplasman haftasının ardından taraftarlarımızla buluşuyoruz. Ne kadar eksik oyuncularımız olsa da tek hedefimiz galibiyet. Çünkü, biz gerçekten iyi bir takımımız ve taraftarlarımız da yanımızda olduğunda yenemeyeceğimiz takım yok. Ben, tüm sporseverleri, taraftarlarımızı son ana kadar takımlarına destek olmaya davet ediyorum. Haydi Manisa! Potanın Tarzanlarını Yalnız Bırakma!” dedi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 01.12.2023 13:06
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.