İhmal mi? Var

27 Haziran günü saat 18:00’de Oba Çarşamba Mahallesi’nde, Amerikan ve Rus Koleji Sokağı’nda akülü motor kazası gerçekleşti.

İhmal mi? Var

 Kaza sonucu sürücü Sude Gül Alanya Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Ailenin beyanına göre yapılan tedavi sonucunda sadece sıyrıklar olduğu söylendi ve Sude Gül pansuman yapıldıktan sonra eve gönderildi. Genç kızın ailesinin iddiasına göre röntgen veya tomografi çekilmesi istenmesine rağmen hastane tarafından gerek olmadığı söylendi.

Kazadan bir gün sonra Sude Gül ailesi tarafından İstanbul’a götürüldü. Kazanın üçüncü günü İstanbul’da şiddetli baş ağrısı şikâyetiyle Kartal Lütfü Kırdar Hastanesi’ne başvurdu. Kartal Lütfü Kırdar Hastanesi’nde çekilen röntgen ve tomografi sonucunda genç kızın kafa tasında üç gündür çatlak olduğu ve kanama geçirdiği öğrenildi.

Aile ihmal sonucu geç müdahale edilmesine sebep oldukları için Alanya Başkent Üniversitesi Hastanesi’nden şikâyetçi olacaklarını “Bu nasıl bir ihmalkârlık?” sözleriyle isyan ederek dile getirdi.

Üst üste iki beyin ameliyatı geçiren Sude Gül’ün yaşam mücadelesi sürüyor.

 

Haber:Yiğit EYHAN 


Anahtar Kelimeler: ihmal mi? var
Tarih: 01.07.2023 16:24
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.