İhtiyacı Olan Herkese Desteğe Devam

Gülüs; CHP olarak İstanbul ve Beylikdüzü’nde aktif çalışmalarımızı sürdürürken STK ve okullarımıza gerekli ihtimamı göstermeye devam diyoruz.

İhtiyacı Olan Herkese Desteğe Devam

İhtiyacı Olan Herkese Desteğe Devam

CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Gülüs Ertürk; Gazetemize yaptığı açıklamasında Beylikdüzü’nde 4 yıldır Kadın Kolları Başkanlığını yürütüyorum. Beylikdüzü’nde bize ihtiyacı olan kim varsa, kapı kapı gezdik bize ulaşan herkese desteğimizi gösterdik. Özellikle okullarımızı gezerek sayısız çocukla ilgilendik. CHP Genel Merkezimizin, İl Başkanlığımızın, Belediyemizin, ortak bağışçılarımızın katkıları ile bazı vakıflarla ortak çalışmalar yürüterek ihtiyacı olan herkese imkanlarımız ölçüsünde destek olduk.

“İlgimizi ve Desteğimizi Esirgemedik”

Başkan Gülüs; Çalışmalarımıza pandemi sürecinde olduğu gibi deprem döneminde de tüm hızıyla devam ettik. Belediyemizin desteği ve yine bağışçılarımızın da desteğiyle yardımlarımıza devam ederken, İlçe binamızı 16 saat açık tutarak illere tırlarımızı ulaştırdık. İlçe binamızı rehabilitasyon merkezi olarak da kullandık. İnsanlar yemek ve barınma dışında sıcak sohbet, hoş davranış görmek istiyorlardı ve Kadın Kollarımız başta olmak üzere ilgimizi esirgemedik dedi.

 


Anahtar Kelimeler: ihtiyacı olan herkese desteğe devam
Tarih: 02.09.2023 15:30
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.