İmamoğlu’ndan Başkan Kaya’ya tebrik ziyareti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı makamında ziyaret ederek tebrik etti, görevinde başarılar diledi.

İmamoğlu’ndan Başkan Kaya’ya tebrik ziyareti

İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı makamında ziyaret ederek tebrik etti, görevinde başarılar diledi.
Ramazan Bayramı tatilini geçirmek ve hemşerileriyle bayramlaşmak üzere Trabzon’a gelen Başkan İmamoğlu, Ortahisar Belediyesini ziyaret etti. 
Başkan Kaya tarafından ağırlanan İmamoğlu, seçim başarısından dolayı Kaya’yı kutlayarak tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.

BAŞARILARIN EN BÜYÜĞÜNÜ BU YÖREYE YAŞATMAK İSTİYORUZ


Tebrik ziyaretinde konuşan İmamoğlu, “Başkanımıza hayırlı olsun. İnşallah daha büyük başarılara imza atacak. Başarıların en büyüğünü bu yöreye yaşatmak istiyoruz. Belediyeciliğe burada ihtiyaç var. Rize, Ordu, Giresun fark etmiyor. Doğasını ve insanını düşünen bir belediyeciliğe ihtiyaç var. Özenli bir belediyecilik yok. Çok abur cubur işler yapılıyor. Bir şehir bu kadar yorulmaz ve yoğrulmaz. Ahmet Başkanımızın akıdan, teknikten, bilimden uzaklaşmayacağını biliyorum. Herkesin size yardıma koşacağına eminim. Tüm altyapının oluşmasında benim de yaşamımın şekillendiği çocukluğumun geçtiği bu şehirde, elimizden ne gelirse yanınızda olacağımızı söylüyorum. Kapımız her zaman açık olacak” dedi.

TRABZON’DAKİ YEREL YÖNETİCİLERE 10 YILDIR ÇAĞRI YAPIYORUM


“Bir şehre gittiğim zaman o şehir hangi belediyede, partide bakmam” diyen İmamoğlu, “Mutlaka randevu isterim, veren oldu, veremeyen oldu. Trabzon’daki bütün yerel yöneticilere 10 yıldır bu çağrımı yapıyorum. Bu davete uymak istemeyen daveti duymayan dostlarımıza şunu söyleyelim. Hiç kimsenin siyasi bariyerler önermesine müsaade edilmemeli. Ortak masalarda konuşabilmeliyiz. Yerelden bu nezaketi göstereceğiz. Görev alacağımız belediye birlikleri var, o aklı değiştireceğiz” diye konuştu. 
Başkan Kaya, İmamoğlu’na teşekkür ederek ziyaretin anısına bir tablo hediye etti.


Trabzon,Ortahisar Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 14.04.2024 03:21
  • Salı 26 ° / 17.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.2 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 25.1 ° / 18.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.