İSTANBUL AFYONKARAHİSAR GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

İSTANBUL AFYONKARAHİSAR GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

İSTANBUL AFYONKARAHİSAR GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİNDEN BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’E ZİYARET

İstanbul Afyonkarahisar Gönüllüleri Derneği, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ü makamında ziyaret ederek, dernek tarafından yapılan projeler ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulundular.

İstanbul Afyonkarahisar Gönüllüleri Derneği gerçekleştirdiği ziyarette, Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl ile bir araya geldi. Dernek Başkanı Mustafa Gürel ve dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, dernek tarafından yapılan çeşitli faaliyetler ve projeler ele alındı.

Ziyaretin sonunda, Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’e, İstanbul Afyonkarahisar Gönüllüleri Derneği’ne vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Dr. Mustafa Çöl, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Toplumsal dayanışma ve gönüllü çalışmalar, şehrimizin kalkınmasında önemli bir rol oynuyor. İstanbul Afyonkarahisar Gönüllüleri Derneği’nin bu anlamlı ziyareti ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Dernek Başkanı Mustafa Gürel ise; “Bizler, şehrimizin gelişimine katkı sağlamak ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’ün de destekleriyle, bu misyonumuzu daha etkin bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Kendisine bu nazik daveti için teşekkür ediyor, iş birliğimizin daha da güçlenerek devam etmesini diliyoruz.” şeklinde konuştu.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 19.01.2024 13:21
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.