İşte Türiye'nin En Genç Milletvekili Aday Adayı

Adom Ajans medya grup bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start Tv  ve Start Türk kanallarında Yayınlanan Filiz ile her şey programının bugün ki konuğu AK Parti 3.bölge milletvekili aday adayı Hayrunnisa Duran oldu

İşte Türiye

 

İşte Türiye'nin En Genç Milletvekili Aday Adayı

 

Adom Ajans medya grup bünyesinde yayın hayatını sürdüren Start Tv  ve Start Türk kanallarında 

Yayınlanan Filiz ile her şey programının bugün ki konuğu AK Parti 3.bölge milletvekili aday adayı Hayrunnisa Duran oldu.

Filiz Öztürk’ün sorularını cevaplayan Hayrunnisa Duran; 19 yaşındayım. İstanbul Rumeli Üniversitesi Siyaset Bilimleri ve Kamu Yönetimi 2.sınıf öğrencisiyim, aynı zamanda açık öğretim fakültesi adalet son sınıf öğrencisiyim. E-Ticaretle uğraşıyorum, sigortacılıkla ilgileniyorum. Amasyalıyım. Lise yıllarında siyasete başladım. Bu serüvenim ilk başkanlığı lise de yapmış olduğum başkanlıkla başladı.  Ardından Büyükçekmece AK Parti ilçe gençlik kollarında komisyon üyeliğiyle görevime devam ettim. 2022 yılında il gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği görevlerini yaptım, STK’larda çalıştım. Cumhurbaşkanımızın gençlere verdiği değer sayesinde seçme seçilme yaşı 18’e indirmesiyle ile birlikte 3.bölge milletvekili aday adaylığımı tamamladım.

EN GENÇ SİYASETÇİ OLMAK NASIL BİR DUYGU?

Cumhurbaşkanımız gençlere çok güveniyor,  aynı şekilde gençler olarak bizde ona güveniyoruz.  Biz gençler siyasette olmayı çok seviyoruz. Cumhurbaşkanımızın yükünü hafifletmek için bir nebze rahatlatabilmek için bu yoldayız. Cumhurbaşkanımız dünya umudumuzun lideri, mazlumların halinden anlayan bir kişiliği olduğu için onun istikametinden ilerliyoruz. Bu istikametten ve bu davadan dönmek yok. 

NEDEN ADAY OLDUNUZ PROJELERİNİZ VAR MI ?

Ben Türkiye’nin hatta Dünya’nın en genç milletvekili olmak için yola çıktım. Türkiye’nin en genç milletvekili adayıyım. Tabi ki de projelerimiz var. Z kuşağında ilk defa oy kullanacak olan kitleyle beraberim. Bende onlardanım. Onları en iyi ben anlarım çünkü hepsiyle iç içeyiz. Gençlerin bütün çözümlerini planlı bir şekilde çözüm bularak ortadan kaldıracağız.  Gençlerin akademik anlamda öğrenip kendilerini uzmanlaştıracakları projelerimiz var.  Arkadaşlarımızın fikirleri ile birlikte güzel planlarımız var.  Siyaset ’de bir genç olmak çok güzel bir duygu. Siyasetçilerimiz kullandığı çok büyük mecralar var, bizde gençler olarak kendimizi oralarda görmek istiyoruz. Şunu da belirtmek istiyorum siyaset serüvenin içinde doğdum, büyüdüm, ve yürüyorum.

 


Tarih: 23.03.2023 17:50
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.