İZMİT BELEDİYESİ, 15 GÜNDE YENİLENEN MİMAR SİNAN SOKAĞIN AÇILIŞINI YAPACAK

İZMİT BELEDİYESİ, 15 GÜNDE YENİLENEN MİMAR SİNAN SOKAĞIN AÇILIŞINI YAPACAK

İZMİT BELEDİYESİ, 15 GÜNDE YENİLENEN MİMAR SİNAN SOKAĞIN AÇILIŞINI YAPACAK

İzmit Belediyesinin 15 günde yenileyerek cazibe merkezi haline getirdiği Karabaş Mahallesi Mimar Sinan Sokağın açılışı bu akşam 19.45’te bölge esnafının katılımıyla gerçekleşecek

Yeni nesil belediyecilik anlayışıyla kentin çehresini çok daha modern ve konforlu bir hale getiren İzmit Belediyesi, geçtiğimiz aylarda kentin en işlek alanlarından Mimar Sinan Sokağı yenilemişti. Yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuşan Mimar Sinan Sokak’ta çalışmalar 15 gün gibi kısa bir sürede tamamlanmıştı. Karabaş Mahallesi Mimar Sinan Sokak açılış programı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in katılımıyla bu akşam 19.45’te gerçekleşecek.

Kullanışlı ve Ferah

Vatandaşlar için daha kullanışlı ve ferah alanlar yaratan İzmit Belediyesi, öncesinde Rauf Orbay, Köseoğlu ve Cebesoy Sokak başta olmak üzere birçok sokağı yeni görünümüne kavuşturmuştu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Mimar Sinan Sokak’ta mineralli parke ve bordür uygulaması yapıldı. Görme engelli vatandaşlar için hissedilebilir yüzey taşı kullanıldı. Ayrıca 8 adet dekoratif aydınlatma ile sokak ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 28.03.2024 12:45
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.