İZMİT BELEDİYESİ HALK İFTARLARI AYAZMA MAHALLESİNDE DEVAM ETTİ

İZMİT BELEDİYESİ HALK İFTARLARI AYAZMA MAHALLESİNDE DEVAM ETTİ

İZMİT BELEDİYESİ HALK İFTARLARI AYAZMA MAHALLESİNDE DEVAM ETTİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Ayazma Mahallesinde düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. İftar programında işitme engelliler için işaret dili uygulaması da gerçekleşti

İzmit Belediyesi, bu yıl da Ramazan ayının manevi iklimini kentin dört bir yanında yaşatıyor. Ramazan ayı boyunca her gün farklı mahallelerde halk iftarları düzenleyecek olan İzmit Belediyesi, Ayazma Mahallesinde bulunan kapalı pazar alanında iftar programı gerçekleştirdi.

Yoğun Katılım

İftar programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, CHP Kocaeli eski Milletvekili Hurşit Güneş, Ayazma Mahalle Muhtarı Fırat Çiçek, Malta Mahalle Muhtarı Bekir Boz, meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

“Ramazan Ayımız Mübarek Olsun”

Programda konuşan Başkan Hürriyet, “Halk iftarlarımız artık gelenekselleşti. Her sene daha da büyüyerek devam ediyoruz. Bütün İzmitlilere, bütün İslam alemine hayırlı Ramazanlar diliyorum. İyilikleriyle, güzellikleriyle gelsin. Hanenize huzur, bereket getirsin. Hepimize sağlık, sıhhat getirsin inşallah. Allah sizlere sağlıklı bir ömür nasip etsin, bayrama erişmek de nasip olsun. Rabbim tuttuğunuz oruçları, ettiğiniz duaları kabul etsin. Ramazan ayımız mübarek olsun.

“Hayvan Barınağı Çalışması Yapıyoruz”

Göreve geldiğimizden bu yana her mahallemiz eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Uzun zamandır yapılmayan birçok işi zorlu koşullara rağmen yapmayı başardık. Aşevimiz sayesinde sofralarımız daha bereketli hale geldi. Cebimize değil halka hizmet ediyoruz. Sizlerden gelen başıboş köpek ziyaretlerinin ardından hayvan barınağı çalışması yapıyoruz. Onu bitirdiğimizde bu soruna biraz daha çözüm üretmiş olacağız. Sadece İzmit’in değil bütün Türkiye’nin sorunu” dedi.

İşaret Dili Uygulaması

Ayazma Mahalle Muhtarı Fırat Çiçek ise, “Bu birliktelik güzel bir aile fotoğrafı. Katılımınızdan dolayı bütün mahallelime teşekkür ederim. Ayrıca bu güzel organizasyondan dolayı da Başkan Fatma Kaplan Hürriyet ve ekiplere teşekkür ediyorum” dedi. İftar programında işitme engelliler için işaret dili uygulaması da gerçekleşti.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 19.03.2024 09:26
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.