İZMİT BELEDİYESİNİN YENİCUMA’DAKİ ÜCRETSİZ TUVALET HİZMETİ İZMİTLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İZMİT BELEDİYESİNİN YENİCUMA’DAKİ ÜCRETSİZ TUVALET HİZMETİ İZMİTLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İZMİT BELEDİYESİNİN YENİCUMA’DAKİ ÜCRETSİZ TUVALET HİZMETİ İZMİTLİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

İzmit Yenicuma Parkı’ndaki yenileme çalışmalarının ardından Başkan Hürriyet’in vaatlerinden biri olan tuvaletler, ücretsiz olarak halkın hizmetine sunuldu. Aynı zamanda tuvaletlerin çok hijyenik olduğunu belirten vatandaşlar, “Parası olan da olmayan da faydalanabiliyor” dedi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kente verdiği sözlerden birini daha yerine getirdi. Yenicuma Parkı’ndaki düzenleme çalışmalarının sona ermesinin ardından yenilenen tuvaletler ücretsiz oldu. Başkan Hürriyet daha önce ücretli olan tuvaletlerin ücretsiz olacağının sözünü vermişti. Hürriyet sözünü tuttu ve inşa edilen tuvaletler ücretsiz olarak vatandaşın hizmetine sunuldu. Vatandaşların taleplerinden biri olan tuvaletler İzmit Belediyesi personeli eliyle temizlik ve bakımı yapılarak hizmet veriyor.

Vatandaştan Tam Not Aldı

İzmit Belediyesi personellerinin hizmet verdiği ve başka işletmeye ihaleye çıkılmadan doğrudan halka ücretsiz sunulan tuvalet hizmeti tam not aldı. Vatandaşlar, geçtiğimiz haftalarda hizmete açılan tuvaletlerden hem ücretsiz hem de hijyenik olması nedeniyle çok memnun olduklarını dile getirip emeği geçenlere teşekkür etti.

“Parası Olmayan da Faydalanıyor”

Tuvaletlerin ücretsiz olmasından dolayı memnuniyetini dile getiren Kemal Büyükada, “Belediyenin hizmetlerinden son derece memnunum. Parası olan da olmayan da bu hizmetten faydalanabiliyor. İnşallah bu hizmetlerin devamı gelir. Az para değil, vatandaş günde 3 kere girse 15 lira ediyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

“Hijyenik ve Ücretsiz Ortam Sağlanmış”

Kadir Özdemir ise, “Burada tuvaletlerin ücretsiz olması gerçekten ihtiyaçtı. Hem hijyenik ve temiz bir ortam da sağlanmış. Başta Fatma Başkan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Herkes Adına Güzel Hizmet”

Çok güzel bir hizmete imza atıldığını söyleyen İsmail Eraslan sözlerinin devamında ise, “Öğrenciler, köyden gelen insanlar oluyor. Yanlarında bazen para olamayabiliyor. Herkes adına güzel bir hizmet olmuş” diye konuştu.

“Şehir Dışından Misafirim Çok Şaşırdı”

Yusuf Güvenli ise, “Yıllardan beri yapılması gereken ve eksik olan bir şeydi. Şehir dışından misafirim geldi ve tuvalet hizmetinin ücretsiz olmasına çok şaşırdı. Güzel bir hizmet. İzmit’in tam göbeğinde olması da ayrıca güzel. Yapanlardan Allah razı olsun. Ama en önemlisi bu hizmeti devam ettirebilmek. Herkesin emeğine sağlık” dedi.

“Emeği Geçenlere Teşekkür Ederim”

Gençlerin sürekli bu hizmetten yararlandığını belirten Didar Okur, “İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği ücretsiz tuvalet hizmetini çok doğru ve güzel buldum. Bizim için çok faydalı bir hizmet. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

“Çok Şaşırdım ve Takdir Ettim”

Nazmiye Gür, “Tuvaletlerin ücretsiz olduğunu görünce çok şaşırdım ve takdir ettim. Umarım bu hizmetin devamı gelir. Düşünenlere ve hayata geçirenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 14.12.2023 13:45
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.