Kas iskelet sistemine bağlı dolaşım, sindirim, solunum ve sinir sistemleri

Kendisini sürekli geliştirmeyi misyon edinmiş Fizyoterapist Ayşe Sezer akademik ve mesleki hayatı boyunca güncel ve bilimsel gelişmeleri takip ederek danışanlarına en iyi şekilde fayda sağlamayı birincil amacı haline getirmiştir.

Kas iskelet sistemine bağlı dolaşım, sindirim, solunum ve sinir sistemleri

Fizyoterapist Ayşe SEZER Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunudur.

Lisans döneminde mesleki hayatına katkı sağlayacak kuruluşlarda stajlarını tamamlamış sonrasında yine aynı düşünce ile iş hayatında çeşitli kurum ve hastanelerde görev yapmıştır. Bir çok vaka görmüş ve mesleki tecrübesini özellikle Ortopedik rehabilitasyon, Nörolojik rehabilitasyon, Omurga problemleri, Kas iskelet sistemi kaynaklı baş ağrıları, Çene eklemi problemleri ile çalışarak arttırmıştır.
Edindiği bilgi birikim ve becerilerle; 2024 yılında Balıkesir / Bandırma’ da ‘Fizyoterapist Ayşe SEZER Fizyoterapi ve Egzersiz Danışmanlık Merkezi‘ Kurum İşletmecisi ve Fizyoterapisti olarak danışanlarına hizmet vermeye başlamıştır.  
Kendisini sürekli geliştirmeyi misyon edinmiş Fizyoterapist Ayşe Sezer akademik ve mesleki hayatı boyunca güncel ve bilimsel gelişmeleri takip ederek danışanlarına en iyi şekilde fayda sağlamayı birincil amacı haline getirmiştir. Bu amaç doğrultusunda Fizyoterapi alanındaki bilgi ve birikimini çok değerli hocalardan ; Manuel Terapi, Osteopati, CRAFTA, Klinik Pilates gibi aldığı ve almaya devam ettiği önemli eğitimlerle arttırmaktadır.

             

Osteopati’de; Kas iskelet sistemine bağlı dolaşım, sindirim, solunum, sinir sistemi ve organlardaki bozuklukların yanı sıra; omurga ve eklem ağrılarının yok edilmesini sağlayan el ile uygulalan bütüncül ve bilimsel bir tedavi metotudur.Sadece Doktor ve Fizyoterapistlerin Lisans eğitimi sonrasında  alabileceği 4-5 yıllık bir eğitimdir.

Manuel Terapi, uzman fizyoterapistler tarafından tamamen elle yapılan bir tedavi şeklidir. Tedavi kapsamında herhangi bir cihaz ya da yardımcı malzeme kullanılmaz.
En eski, klasik ve başarı oranı yüksek yöntemlerden biridir.Hastalıkların sonucunda oluşan kasta gerginlik ve spazmı ortadan kaldırmayı, eklemlerin sahip olduğu fizyolojik ve anatomik doğal açıları geri kazandırmayı amaçlar.

CRAFTA, Baş ve yüz ağrısına ek olarak temporomandibular, kraniyomandibular ve kraniyofasyal problemi olan hastaların  teşhisi ve tedavisine yönelik planlanan bir eğitim programıdır.Bruksizm (diş gıcırdatma), diş sıkma, kulak çınlaması, nevraljiler ve otomandibular sendrom gibi çeşitli klinik sendromların tedavisinde oldukça etkilidir.

                              

Detaylı bir değerlendirme sonrasında sağlığı bir bütün olarak ele alarak , kişiye özel yöntemler ile danışanlarının yaşam kalitesini artırmak için en etkili hizmeti sunmaya ve bu yolda onlara rehberlik etmeye devam etmektedir.


Tarih: 08.01.2024 11:20
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.