Kenzi Caddesi Işıl Işıl

Kenzi Caddesi Işıl Işıl

Kenzi Caddesi Işıl Işıl

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez ilçelerde başlatılan prestij cadde düzenlemeleri kapsamında gece-gündüz çalışma yürütülen Kenzi Caddesi de prestij kazandı. Asfaltıyla bordür çalışması ve aydınlatmalarıyla yepyeni bir görünüme kavuşan cadde, ışıl ışıl oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehrin yaşamına uygun prestij caddelere bir yenisini daha ekledi. Şehir merkezinde yoğun bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Kenzi Caddesi’nde sürdürdüğü prestij cadde çalışmalarını da tamamladı. Asfaltı, dekoratif aydınlatma sistemleri ve bordür düzenlemeleri ile yepyeni bir görünüme kavuşan Kenzi Caddesi, gece ayrı, gündüz ayrı bir güzellik kazandı. Yapılan çalışmalar, vatandaşlardan tam not aldı. Yenilenen yüzüyle Kenzi Caddesi’nin iyi günlerde kullanılmasını temenni eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Şehrimiz genelinde sürdürdüğümüz prestij cadde düzenlemelerine bir yenisini daha ekledik. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun. Her şey Manisa’mız için” dedi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: kenzi caddesi ışıl ışıl
Tarih: 07.12.2023 13:23
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.