KIRŞEHİR BELEDİYESİ, ENGELLİ ARAÇLARININ BAKIM VE ONARIMINI YAPMAYA DEVAM EDİYOR

KIRŞEHİR BELEDİYESİ, ENGELLİ ARAÇLARININ BAKIM VE ONARIMINI YAPMAYA DEVAM EDİYOR

KIRŞEHİR BELEDİYESİ, ENGELLİ ARAÇLARININ BAKIM VE ONARIMINI YAPMAYA DEVAM EDİYOR

 

Başkanımız Ekicioğlu: Kırşehir’deki engelli vatandaşlarımızın arızalı “engelli araçları”nın bakım ve onarımını ÜCRETSİZ yapıyor; AKÜ desteği de sağlıyoruz.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, önceki yıllarda başlatmış olduğumuz; engellilerin akülü ve tekerlekli araçlarının tamir ve bakımlarını ücretsiz olarak yapmaya devam ettiklerini belirtti.

            Başkanımız Ekicioğlu, engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak ve sosyal hayata katılmalarını sağlamak için çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

            Göreve geldikten sonra Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi ve Sabriye-Hasan Kılıç Engelsiz Yaşam Merkezi'ni tüm donatılarıyla hizmete açtıklarını hatırlatan Başkanımız Ekicioğlu, Hayata Engel Yok Hizmet Aracı'nı kullanıma sunduklarını hatırlattı

            Engellilerle sürekli iletişim halinde olduklarını belirten Başkanımız Ekicioğlu, "Daha önce başlattığımız olduğumuz uygulamayla, ekiplerimizle engelli hemşerilerimizin arızalı araçlarının bakım ve onarımını da yaparak hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Arızası bulunan ve bakımı yapılması gereken aracı Hayata Engel Yok Hizmet Aracı'mızla hemşerilerimizin evlerinden alıp, bakım ve onarımını yaptıktan sonra tekrar teslim ediyoruz. Ayrıca Akü desteği de sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.


Kırşehir,Kırşehir Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 07.03.2024 01:58
  • Çarşamba 23.8 ° / 15.4 ° false
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.