KÜTÜPHANELER GENEL MÜDÜRÜ TANER BEYOĞLUNDAN İLÇEMİZE ZİYARET

KÜTÜPHANELER GENEL MÜDÜRÜ TANER BEYOĞLUNDAN İLÇEMİZE ZİYARET

KÜTÜPHANELER GENEL MÜDÜRÜ TANER BEYOĞLUNDAN İLÇEMİZE ZİYARET

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu’na refakat ederek, bölgenin tek kültürel merkezlerinden birisi olan Sandıklı Kültür Merkezimizde incelemelerde bulundular.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu’na ilçenin kütüphane hizmetlerini geliştirme ve kitap okuma kültürünü yaygınlaştırma amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bu iş birliği sayesinde, hemşehrilerimizin kültürel ihtiyaçlarının daha iyi karşılanması amaçlanıyor.

Kültür Merkezi ziyareti sırasında, sanatsal etkinlikler, eğitim seminerleri ve kültürel etkinliklerin düzenlendiği merkezin faaliyetleri ve hedefleri hakkında detaylı bilgiler alındı. Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl ve Genel Müdür Taner Beyoğlu, merkezin toplum için daha fazla erişilebilir hale getirilmesi ve kültürel etkileşimi artırma konularında fikir alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, bu ziyaret için Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu’na ilçemize teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, Sandıklımızın kültürel zenginliğini artırmak ve eğitim alanında yeni fırsatlar yaratmak adına yaptıkları Kültür Merkezi’ne verdikleri desteklerden dolayı, duydukları memnuniyeti ifade ettiler.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 08.11.2023 18:33
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.