LEYLA ATAKAN’IN GENÇLİĞİNİ OYNAYAN CEYLİN SEYMEN: FİLMİMİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ

LEYLA ATAKAN’IN GENÇLİĞİNİ OYNAYAN CEYLİN SEYMEN: FİLMİMİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ

LEYLA ATAKAN’IN GENÇLİĞİNİ OYNAYAN CEYLİN SEYMEN: FİLMİMİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ

İzmit’in efsane başkanı Leyla Atakan’ın hayatını konu alan ‘Leyla Hanım’ belgesel filminde Leyla Atakan’ın gençliğini canlandıran Ceylin Seymen gala sonrası yaptığı açıklamada, “Burada olduğum için çok mutluyum. Filmimiz çok güzel olmuş” dedi.

Yapımcılığını İzmit Belediyesinin üstlendiği, Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı unvanına sahip Leyla Atakan’ın hayatını konu alan ‘Leyla Hanım’ belgesel filmi muhteşem bir galayla İzmitlilerin beğenisine sunuldu. Gala, Vatandaşların yoğun ilgisiyle Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

“Gurur Verici”

Leyla Hanım filminde Leyla Atakan’ın gençliğini oynayan Ceylin Seymen gala sonrası yaptığı açıklamada, “Filmde oynamak çok güzel bir duyguydu. İlk oyunculuk deneyimimdi. Çok mutlu oldum. Ata binmeyi bildiğim için buraya davet edildim. Leyla Atakan da küçükken at biniyormuş. Fazla kişinin izlemesi gurur verici. Son anda gerçekten çok duygulandım. Burada olduğum için çok mutluyum. Filmimiz çok güzel olmuş” dedi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 15.02.2024 14:28
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.