MAHALLE İFTARLARIMIZI TAMAMLADIK

MAHALLE İFTARLARIMIZI TAMAMLADIK

MAHALLE İFTARLARIMIZI TAMAMLADIK

Çerkezköy Belediyesi’nin hemşehrilerimiz ile aynı sofralarda buluştuğu geleneksel mahalle iftarları Cumhuriyet Mahallesi iftarı ile sona erdi. 2024 yılı Ramazan Ayı’nın son mahalle iftarında binlerce Çerkezköylü bir araya gelerek oruçlarını açtı.

HEMŞERİLERİMİZLE AYNI SOFRA ETRAFINDA BULUŞTUK

2014 yılından bu yana her yıl mübarek Ramazan Ayı’nda Çerkezköy Belediyesi olarak mahalle iftarları düzenlediklerini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bu yılki mahalle iftarlarımıza 14 Mart Perşembe günü BDC İnşaat firmasının katkılarıyla Kızılpınar Kapalı Pazar Yeri’nde başladık. Daha sonra 17 Mart Pazar günü Fevzipaşa Mahallemizde, 19 Mart Salı günü de Adanır Lastik, Özgün Bilgisayar ve Boğaziçi firmalarının katkılarıyla Yıldırım Beyazıt Mahallemizde Kapalı Düğün Salonu’nda hemşerilerimizle aynı iftar sofralarında buluştuk.

Belediye Başkanımız Vahap Akay konuşmasını şöyle sürdürdü: “22 Mart Cuma günü Boğaziçi firmasının katkılarıyla İstasyon Mahallemizde, 23 Mart Cumartesi günü Fatih Mahallemizde, 24 Mart Pazar günü Bağlık Mahallemizde, 25 Mart Pazartesi günü de DİK Yapı firmasının katkılarıyla Veliköy Mahallemizde iftar sofraları kurduk. 26 Mart Salı günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi ve Gazi Osman Paşa Mahallesi sakinleri ile birlikte oruçlarımızı açtık. 27 Mart Çarşamba günü kentimize yeni kazandırdığımız Kızılpınar Düğün Salonu’nda devam ettiğimiz mahalle iftarlarımızın sonuncusunu ise 28 Mart Perşembe günü Cumhuriyet Mahallemizde gerçekleştirdik.”

AYNI SOFRALAR ETRAFINDA ORUÇLAR AÇILDI

“Çerkezköy Belediyesi tarafından kurulan iftar sofralarında bizlerle buluşan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bizlerle beraber olan mahalle sakinlerine teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Bu Ramazan Ayı’nda da aynı sofralar etrafında oruçlar açıldı, dualar edildi ve sohbetler yapıldı. Ayrıca mahalle iftarlarımıza katkıda bulunan tüm hayırsever iş insanlarımıza da teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: mahalle iftarlarımızı tamamladık
Tarih: 29.03.2024 13:08
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.