Mamak’ta Engelsiz Yaşam Mümkün

Mamak’ta Engelsiz Yaşam Mümkün

Mamak’ta Engelsiz Yaşam Mümkün

Mamak Belediyesi Başak Engelsiz Yaşam Merkezi’nde halk oyunu çalışması yapıldı.

Engellilerin sosyal yaşama etkin ve eşit vatandaşlar olarak katılmalarını sağlamak için çalışmalar gerçekleştiren Mamak Belediyesi, Başak Engelsiz Yaşam Merkezi’nde faaliyetlerini sürdürüyor.

Başak Engelsiz Yaşam Merkezi’nde engelli vatandaşlar için halk oyunu çalışması gerçekleştirildi. Ankara Sanat Kulübü ile birlikte ortaklaşa geçekleştirilen halk oyunu çalışmasında engelli vatandaşlar halk oyunlarına katılarak uyum sağlamayı ve ritme kulak vermeyi öğrendi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından Başak Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki halk oyunu çalışmalarını paylaşarak “Aşkınan çalışarak aşılamayacak engel yoktur, Allah’ın (cc) izniyle. Başak Engelsiz Yaşam Merkezi'ni Güzel Mamak İlçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

İkinci Merkez Gülveren’e

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak’a ikinci engelsiz yaşam merkezi müjdesini de verdi. Başkan Murat Köse, “Gülveren’de Engelsiz Yaşam Merkezi’nin ikincisi de yakında hizmet vermeye başlayacak inşallah” diye yazdı.
Ankara,Mamak Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: mamak’ta engelsiz yaşam mümkün
Tarih: 04.12.2023 13:26
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.