Mamak’ta İspanyol Rüzgarı Esti

Mamak’ta İspanyol Rüzgarı Esti

Mamak’ta İspanyol Rüzgarı Esti

Başkent’in sanat merkezi haline dönüşen Musiki Muallim Mektebi’nde Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından hazırlanan İspanyol Çello Eserleri Kapanış Konseri düzenlendi.

Sadece Mamak’ın değil Başkentin sanat merkezi haline gelen Musiki Muallim Mektebi uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyor. Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Viyolensel Günleri’nin kapanış konserinin adresi Musiki Muallim Mektebi oldu. Sanat kokan geceye Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Özden ve Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci de katıldı. Konserde İspanyol çello eserlerinin eşsiz örnekleri, Prof. Jose’ Enrique’ Bouche’ tarafından icra edildi. Konsere, akademisyenlerin yanısıra sanatçılar ve öğrenciler de katıldı.

Konserin sonunda Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Özden’e Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk konservatuarı Musiki Muallim Mektebi’nde oluşturulan Müzik Müzesi’ni gezdirdi. Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Özden, sergilenen enstrümanları tek tek inceledi, müzenin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.


Ankara,Mamak Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: mamak’ta ispanyol rüzgarı esti
Tarih: 18.03.2024 20:13
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.