Manisalı Şehit Enis Budak, Sonsuzluğa Uğurlandı

Manisalı Şehit Enis Budak, Sonsuzluğa Uğurlandı

Manisalı Şehit Enis Budak, Sonsuzluğa Uğurlandı

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Ağrı nüfusuna kayıtlı ve Manisa'da ikamet eden Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın Türk Bayrağı’na sarılı naaşı Akhisar Hava Meydan Komutanlığı’na getirildi. Burada düzenlenen törenin ardından baba evinde helallik alınan şehidin cenazesi, Saruhan Bey Camii’nde kılınan namazın ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Binlerce Manisalının yer aldığı cenaze namazına Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, siyasi partilerin temsilcileri, askeri erkan, Şehit Enis Budak’ın ailesi, sevenleri ve yakınları katıldı. Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehit Enis Budak, Manisa Garnizon Şehitliği’nde defnedildi. Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve protokol üyeleri, defin işlemlerinin ardından şehit babası İkram Budak ve ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 25.12.2023 13:31
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.