Merhamet Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar

Tepeli, Tarihe olan bağlılık, bir milletin güç kaynağıdır ve biz bu gücü gelecek nesillerimize taşımak için çaba gösteriyoruz.

Merhamet Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar

 

 

Merhamet Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar

 

Tepeli, Tarihe olan bağlılık, bir milletin güç kaynağıdır ve biz bu gücü gelecek nesillerimize taşımak için çaba gösteriyoruz.

 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü münasebetiyle Büyükçekmece Kaymakamlığı, ilçe Milli Eğitim müdürü Hikmet Tepeli yönetiminde Nezihe Hasan Kılıç Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı program muhteşem olurken, günün anlam ve önemine binaen ilçe Milli eğitim müdürü Hikmet Tepeli, Canları, malları ve kanları ile tüm dünyaya Çanakkale'nin geçilmeyeceğini ispat edeerek, vatanı koruma azmiyle tüm varlıklarından geçen ama bir karış vatan toprağını vermemek için mücadele eden aziz kahramanlarımız Adalet, Merhamet ve Sevgi Dolu Bir Dünya İçin Savaştılar.

 

 

 

“MİLLETİMİZİN VATAN SEVGİSİ VE İMAN GÜCÜ”

 

Çanakkale Zaferi, sadece tarihimizin değil, dünya ve askeri tarihinde de müstesna bir yer tutar. Teknolojik üstünlüklere sahip düşman güçlerine karşı, imkansızlıklar içindeki inanç dolu mücadelemiz, dünya tarihinde benzeri zor bulunan bir direniştir. Biz inanıyoruz ki iman varsa, inanç varsa, azim varsa imkân da vardır. İtilaf Devletleri'nin bol kaynaklarına karşın, silah, cephane ve temel ihtiyaçlar noktasında zorluklar yaşayan milletimiz, vatan sevgisi ve iman gücü ile büyük bir destan yazmıştır.

 

 

“ADALET, MERHAMET VE SEVGİ DOLU BİR DÜNYA”

 

Tarihe olan bağlılık, bir milletin güç kaynağıdır ve biz bu gücü gelecek nesillerimize taşımak için çaba gösteriyoruz. Çünkü adalet, merhamet ve sevgi dolu bir dünyanın inşası, bu topraklardan yayılacak öncü nesillerle mümkün olacaktır. Bu vesileyle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'mizin 109. yıl dönümünü kutluyor, Anafartalar Komutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahramanlarımızı rahmet ve saygıyla anıyorum dedi. 

Haber: Nezir KARAYÜN


Anahtar Kelimeler: merhamet dolu bir dünya için savaştılar
Tarih: 19.03.2024 11:39
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.