Murat Kekilli Diyarbakırlılarla buluştu

Murat Kekilli Diyarbakırlılarla buluştu

Murat Kekilli Diyarbakırlılarla buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Murat Kekilli’yi Diyarbakırlı müzikseverlerle buluşturdu.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığının "2024 Ali Emiri Kültür Sanat Sezonu" kapsamında düzenlediği konser vatandaşlardan ilgi gördü.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen konserde Kekilli, sevilen şarkılarını seslendirdi.

Diyarbakır’da olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Kekilli “ Buraya ilk defa geliyorum ama eminim ki son gelişim olmayacak” dedi.

Gençler için motive kaynağı

Konsere arkadaşları ile beraber gelen Umut Türk “ Murat abiyi severek dinliyoruz. Diyarbakır’a geldiği için çok mutluyuz. Ben öğrenciyim. Bu konseri düzenleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ederim. Deprem döneminden sonra gençler için büyük bir motive kaynağı oldu. Güzel bir gece geçirmeyi düşünüyoruz” dedi.

Programa ailesi ile birlikte gelen Belgin Şahin ise “ Böyle güzel bir konsere imza attığı için belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Murat Kekilli’nin şarkıları ile büyüdük. Onun şarkılarını çok seviyoruz. Ona da hoş geldin diyoruz ve herkese iyi eğlenceler diliyoruz” şeklinde konuştu.

Programda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Veysel Kızılay ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mesut Tanrıkulu, Kekilli’ye çiçek ve plaket takdim etti.

 


Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 03.03.2024 23:34
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.