Mustafa Karataş ve Grup Tillo Diyarbakırlılarla buluştu

Mustafa Karataş ve Grup Tillo Diyarbakırlılarla buluştu

Mustafa Karataş ve Grup Tillo Diyarbakırlılarla buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ali Emiri Kültür Sanat Sezonu kapsamında Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Grup Tillo’yu Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi, “Üç Aylar Ruhu” mottosuyla düzenlediği etkinliklerle vatandaşların beğenisini kazanmış şahsiyetleri Diyarbakırlılarla bir araya getirmeye devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın düzenlediği programda Prof. Dr. Mustafa Karataş sohbetiyle Grup Tillo ezgileriyle sahne aldı.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen programda, Mustafa Karataş, iman ve niyet konusunda kalbin mutmain olması hakkında bir sohbet gerçekleştirirken Grup Tillo ise sevilen ezgilerini seslendirdi. 

Programı ailesiyle birlikte dinlemeye gelen izleyicilerden Derya Büyükgürses, “Grup Tillo’yu ve hocamız Mustafa Karataş’ı dinlemek için geldik. Belediyemize teşekkür ederiz böyle güzel etkinlikler düzenlediği için. Bizim açımızdan iyi oluyor. Böyle etkinliklerin olması çok güzel.” dedi.

İzleyicilerden Osman Süer, ise “Bir genç olarak böyle programlar bizim için çok önemli. Diyarbakır Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederim. Değerli insanlar geliyor buraya, kaçırmam gelirim. Bugün de geldik. Çok teşekkür ederim. İnşallah her sene böyle programlar düzenlenir.” şeklinde konuştu.


Diyarbakır,Diyarbakır Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 24.01.2024 13:23
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.