Öğrenci Yurtlarının Çevre Düzenlemesi Büyükşehirden

Öğrenci Yurtlarının Çevre Düzenlemesi Büyükşehirden

Öğrenci Yurtlarının Çevre Düzenlemesi Büyükşehirden

Şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Muradiye Kampüsünde yurtta kalan öğrencileri de unutmadı. Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 4 bin öğrencinin kaldığı Hüma Hatun ve Muradiye öğrenci yurtlarının etrafında kısa süre içerisinde yol yenilemeden peyzaja, aydınlatmadan kaldırım düzenlemesine kadar detaylı bir çevre düzenlemesi çalışmasına başlayacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsünde, Hüma Hatun ve Muradiye öğrenci yurtlarının etrafında yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda çevre düzenlemesine başlayacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, MCBÜ Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Eyüp Serhan Güven, Hüma Hatun Yurt Müdürü Ebru Öztürk ve teknik ekiple birlikte çalışma yapılacak alanda incelemede bulunuldu. 
Yürütülecek çalışmalar planlandı
İncelemeler sırasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün bu çalışmaya çok önem verdiğine dikkat çekerek,”  Kampüs içerisinde bulunan bu yurtlar öğrencilerimizin evleri. Biz de öğrencilerimizin evlerinin etrafını güzelleştirmeye amaçlıyoruz. Bu anlamda karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak yapılabilecekler hakkında bir incelemede bulunduk. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, öğrencilere, gençlere ayrı bir önem veriyor.  Bu anlamda kısa süre içerisinde mevcut alanda çalışmalara başlamayı planlıyoruz ”dedi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 01.11.2023 12:48
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.