Özcan Sucu Güven Tazeledi

Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın 7’nci Olağan Genel Kurulunda tek liste ile aday olan mevcut başkan Özcan Sucu üyelerin tam desteği ile güven tazeledi.

Özcan Sucu Güven Tazeledi

AESOB Konferans Salonunda gerçekleştirilen Genel Kurulda Divan Başkanlığı’nı AESOB Başkanı Adlıhan Dere yaparken, AESOB Toplantı Salonundaki genel kurulda tek aday olan Mevcut Başkan Özcan Sucu bir dönem daha başkanlık için onay aldı.

 

 

Özcan Sucu; “Üyelerimiz odasına ne kadar sahip çıkarsa biz o kadar yaptığımız faaliyetlerde etkin ve daha güçlü oluruz. Ve faaliyet yapma mücadele etme çabamız olur. Tabi ki Covid-19 ile esnafımız sıkıntılı bir döneme girdi. Turizmin biraz hareketlenmesiyle 2021’de esnafımız biraz rahatladı ama 2022’de esnafımız zor bir döneme giriyor. Kur artışlarından dolayı yansıyan elektrik, su, doğalgaz, işletme giderleri, SSK, esnafın üzerine bir yük.

O yüzden esnafımız para kazanması lazım bizde bu genel kurulda hem onları üyelerimize belirttik. Birlik beraberlik içinde olunması gerekiyor. Çünkü ne kadar birlik içinde olunursa sıkıntıların o kadar üstesinden gelebileceğimizi çözüme ulaşabileceğini biz biliyoruz. Üyelerimiz de bunu biliyor. Amacımız bir araya getirmek” dedi.

 

4 yılda bir yapılan seçimlerin bir yenilenme dönemi olduğunun altını çizen Özcan Sucu, karşısına aday çıkmadığını bunun mevcut yönetimin başarısı olarak görülebileceğini vurguladı. Sucu, “Karşımıza aday çıkmaması demek bizim rahat olmamız anlamında değil daha çok çalışmamız anlamında bize güvendir destektir. O yüzden çalışacağız.

Esnafla birlikte güzel çalışmalar yapmak derdimiz” dedi. ‘YENİ PROJELERİMİZ VAR’ Oda Yönetimi olarak geçmişte yaptıkları işlerin geleceğin bir teminatı olduğunu vurgulayan Başkan Sucu, üyelerle birlikte yıl içinde gerçekleştirdikleri eğitimsel geziler, sosyal etkinliklerin iş stresinden uzaklaştırmayı amaçladığını aktardı ve bunların aynı kararlılıkla üyelere sunulacağını söyledi.

 

Antalya Otelciler, Pansiyoncular, Camcılar, Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Yönetim Kurulu’nda şu isimler yer aldı:  Ali Karadede, Burcu Ateş, Gözde Koparanoğlu, Fatma Altıntaş Kaplan, İhsan Kabak, Ceyhun Arslan Demir, Osman Duman ve Ali İhsan Burak Aykut


Tarih: 23.01.2022 03:27
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.