Özel Hastaneler'de Neler Oluyor?

80 Yaşındaki Acil Hasta'nın Özel Hastane imtihanı.

Özel Hastaneler

Edinilen bilgiye göre Antalya'da yaşayan 80 Yaşındaki Aynur Pilgir. dün akşam saatlerin'de ikamet ettiği daire'de düşmesi sonucu kalça kemiği kırıldı.
Antalya Anadolu Hastanesi'nin acil servisine kaldırılan Aynur P. Sağlık güvencesinin olmasına rağmen hastane'de tedavisi ve ameliyat'ı için 100 bin Türk lirası istendiği öğrenildi. Bu parayı ödeyemeyeceğini beyan ederek Akdeniz Tıp Fakültesi veya Eğitim Araştırma hastanesine sevkini istediğini beyan ettiğini, ancak buna rağmen hastahane biz ambulans gönderemeyiz  hangi hastaneye gidecekseniz o hastane'den ambulans gelsin şeklinde cevap aldığını ileri sürdü. Aynur P. kendi imkanlarıyla hastaneye sevkini kendisi  ücretini ödeyerek özel ambulans ile devlet kurumuna ait bir hastaneye sevkini yaptığını beyan etmiştir. Açıklamaların'da 
ise Özel hastaneler'de para tuzağımı var, ben emekliyim acil servisten giriş yaptım, kanunen haklarımı istedim ancak engel olundu, şimdi hakkım olan tedaviyi burada göremediğim için hukuksal olarak hakkımı arıyacağım. Dedi.

 

Haber: Yiğit EYHAN/ANTALYA 


Anahtar Kelimeler: özel hastaneler'de neler oluyor?
Tarih: 05.06.2023 10:22
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.