SANATÇILARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

SANATÇILARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

SANATÇILARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK
Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Bilim, Sanat, Kültür ve Tanıtım Federasyonu’nun Fatih Mahallesi’ndeki Sanat Konağı’nda düzenlenen Sertifika Törenine katıldı.

Tören öncesi resim, çini, seramik, gravür, heykel ve birçok farklı alanda çalışmalarını sürdüren sanatçılarla sohbet eden Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, yapılan faaliyetleri çok önemsediklerini ifade etti. Sanatçıların şehrimizin tanıtımına en büyük katkıyı yaptığına inandığını söyleyen Başkanımız Işık, Kütahya Belediyesi olarak sanatı, sanatçıyı ve her türlü kültürel etkinliği desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Yapılan sohbetin ardından Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Bilim, Sanat, Kültür ve Tanıtım Federasyonu Başkanı Kerim Vural ile birlikte Antalya’da Kütahya Belediyemizin destekleriyle gerçekleştirilen "Şehr-i Kütahya" Kültür ve Sanat Sergisinde emeği geçenlere teşekkür belgelerini takdim etti.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: sanatçılarımızla bir araya geldik
Tarih: 02.12.2023 19:08
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.