Şehir Hastanesi Bölgesi Işıl Işıl Oldu

Şehir Hastanesi Bölgesi Işıl Işıl Oldu

Şehir Hastanesi Bölgesi Işıl Işıl Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesinin de yer aldığı caddede başlatılan aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 1650 metrelik güzergahta 88 aydınlatma direğinin montajının yapıldığı çalışmayla bölge, ışıl ışıl bir görünüm kazandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde aydınlatma çalışmalarını sürdürürken, Şehzadeler ilçesi sınırlarında yer alan Manisa Şehir Hastanesinin de bulunduğu caddedeki aydınlatma çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmayla cadde, ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün önderliğinde ışıldayan şehir Manisa ilkesiyle aydınlatma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Adnan Menderes Mahallesi’nde Şehir Hastanesi civarında kalan bölgede yaklaşık 1650 metrelik güzergahta toplamda 88 aydınlatma direğinin montajını tamamladık. Turgutlu Caddesi’nde de yaklaşık 2 kilometrelik güzergahta Mehmetçik Caddesi ve Seyfettin Bey Caddesi’nde başlattığımız aydınlatma çalışmasının devamı niteliğinde olan aydınlatma çalışmamız kapsamında da 65 adet aydınlatma direğinin montajını tamamlayarak Turgutlu Caddesi’ni de ışıl ışıl hale getirdik. Çalışmalarımızın Manisalı hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 22.02.2024 13:59
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.