SEVDA TÜRKÜSEV, MEDYA-AİLE TOPLUMUNU ELE ALACAK

SEVDA TÜRKÜSEV, MEDYA-AİLE TOPLUMUNU ELE ALACAK

SEVDA TÜRKÜSEV, MEDYA-AİLE TOPLUMUNU ELE ALACAK

Yalova Belediyesi Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu programları ara vermeden devam ediyor.

Gazeteci ve yazar Sevda Türküsev, toplumun temel yapı taşlarından biri olan aile ve medya ilişkisini konu alan özel bir söyleşi düzenlemeye hazırlanıyor. Türküsev’in moderatörlüğünde gerçekleşecek olan etkinlik, medyanın aile dinamikleri üzerindeki etkilerini ve aile yapısının medyadaki yansımalarını kapsayacak.

21 Şubat Çarşamba günü Raif Dinçkök Kültür Merkezi Özgecan Aslan Salonu’nda gerçekleşecek olan söyleşi, Sevda Türküsev’in kendi deneyimleri, araştırmaları ve gözlemleri doğrultusunda şekillenecek. Türküsev, katılımcılara medya ve aile konularında kendi bakış açısını aktaracak, soruları cevaplayacak ve katılımcılarla etkileşimde bulunacak.

Söyleşi, aile kurumunun günümü medya atmosferinde nasıl şekillendiği, medyanın aile ilişkileri üzerindeki etkisi ve bu etkileşimin toplum üzerindeki yansımalarını ele alacak. Türküsev’in deneyimleri ve analizleri, katılımcılara bu önemli konuda yeni perspektifler sunmayı amaçlıyor.

Saat 20:00’da gerçekleşecek olan söyleşiye katılım ücretsiz olup, https://etkinlik.yalova.bel.tr/etkinlikler/sevda-turkusev-soylesi/115 adresinden kayıt yaptırabilecekler.


Yalova,Yalova Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 19.02.2024 14:11
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.