Spilkent Toplu Konut Projesi Büyük İlgi Gördü

Spilkent Toplu Konut Projesi Büyük İlgi Gördü

Spilkent Toplu Konut Projesi Büyük İlgi Gördü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başlatılan Spilkent Toplu Konut Projesi, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Proje hakkında bilgi almak ve başvuruda bulunmak üzere Fatih Sergi Salonu’na akın eden vatandaşlar, hayata geçirilen toplu konut hamlesi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün tanıtımını gerçekleştirdiği ve Şehzadeler ilçesi Turgut Özal Mahallesi’nde 177 hektar alan üzerinde yapılacak olan Spilkent Toplu Konut Projesi için başvurular alınmaya başlamıştı. Manisalılarda heyecan uyandıran projenin 1442 konutu kapsayan ilk bölümü vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. 22 Mart’a kadar devam edecek olan başvuru sürecinde Spilkent Toplu Konut Projesi hakkında bilgi almak ve başvuruda bulunmak üzere Fatih Sergi Salonu’na akın eden vatandaşlar, hayata geçirilen toplu konut hamlesi nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. 


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 05.03.2024 11:33
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.