Sporun Rengi Beylikdüzün'de Buluştu

Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu tarafından Beylikdüzü ilçesinde düzenlenen Sporun Rengi resim yarışması, Ortaokullarda küçükler ve yıldızlar kategorisi, lise ve dengi okullarda gençlere ve özel eğitim öğrencilerine yönelik,

Sporun Rengi Beylikdüzün

Sporun Rengi Beylikdüzün'de Buluştu

Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu tarafından Beylikdüzü ilçesinde düzenlenen Sporun Rengi resim yarışması, Ortaokullarda küçükler ve yıldızlar kategorisi, lise ve dengi okullarda gençlere ve özel eğitim öğrencilerine yönelik dört kategori de düzenlenmiş olup yarışmaya 51 eser katıldı. Resim sonuçlarını Beylikdüzü ilçesinde görevli 8 değerlendirme kurulu üyeleri neticelendirdi. Eser sahiplerine ödül töreni ve eserlerin sergilenmesi 25 Mayıs 2023 tarihinde Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu spor salonunda yüksek bir katılım ile yapıldı. 

 

 

Ödül töreni için katılımının yüksek olması yaptığımız organizasyonun önümüzdeki yıllarda önce İstanbul ilinde daha sonra Türkiye’de uygulanabilir olacağını bizlere göstererek bizleri motive etti. Küçükler kategorisinde dereceye girenlere ödüllerini Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Emel Turan tarafından verildi. 

 

 

Yıldızlar kategorisinde ise dereceye giren eser sahiplerine ödüllerini Beylikdüzü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Fatih Güven tarafından verilirken, Gençler kategorisinde ise dereceye giren eser sahibine ise Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yelda Aydınlı tarafından takdim edildi. Özellikle yarışmamızdaki en önemli kategori olan özel eğitim kategorisinde ise ödüllerini Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Koç tarafından verildi. Ödüller eser sahiplerine verildikten sonra sergi açılışı için kurdele kesimi yapılarak sergideki eserlere bakılmaya başlandı.  

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: sporun rengi beylikdüzün'de buluştu
Tarih: 29.05.2023 15:57
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.