Tarzanlar, Çekya’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Tarzanlar, Çekya’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Tarzanlar, Çekya’dan Galibiyetle Dönmek İstiyor

Potanın Tarzanları, FIBA Europe Cup’ta 13 Aralık Çarşamba günü saat 20.30’da karşılaşacağı ERA Nymburk maçının hazırlıklarını maçın oynanacağı salonda yaptığı antrenmanla tamamladı. 
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol takımı, FIBA Europe Cup M grubundaki 2’nci maçının hazırlıklarını Başantrenör Ahmet Kandemir yönetiminde tamamladı. ERA Nymburk ile 13 Aralık Çarşamba günü saat 20.30’da karşılaşacak olan yeşil-beyazlı takım son antrenmanının maçın oynanacağı salonda yaptı. Ülkemizi Avrupa arenasında temsil eden ve Manisa’nın tanıtılmasına da katkısı olan kupada hedef bir zafer daha kazanmak olacak. 
Avrupa Kupası’nın şehrin tanıtımına katkısı
ERA Nymburk maç öncesinde yaptığı paylaşımlarda takımımızı ve oyuncularımızı tanıtan bir yazı dizisi hazırladı. Kullanılan kapak fotoğrafında ise kısa sürede taraftarlarımızın sevgilisi olan maskotumuz ‘YILKI’ kullanıldı. Avrupa Kupası’nın sportif bölümü dışında ülkenin ve şehrin tanıtımına katkısı da bir kez daha ortaya çıktı. 
“Ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz”
Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Uzun bir maratonda iki kulvarda birden mücadele ediyoruz. Uzun zamandır haftada iki maç yapıyoruz. Şanssız sakatlıklar da yaşadık. Ancak, rekabetçi kimliğimiz ile mücadelemizi sürdüreceğiz. İnanıyorum ki gruptan çıkacağız. Takımımıza ve teknik heyetimize bu maçta başarılar diliyorum. Ülkemizi Avrupa’da en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 12.12.2023 13:06
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.