Tekno Genç Bağcılar Projesi Hayat Buluyor

Tekno Genç Bağcılar Projesi Hayat Buluyor

Tekno Genç Bağcılar Projesi Hayat Buluyor

Bağcılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde yazılım sektörünün ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmek amacıyla teknolojiyle donatılmış eğitim merkezlerinde düzenlenecek Tekno Genç Bağcılar projesinin başvuruları başladı. Yazılım eğitimleri 3 ayrı lokasyonda 26 Şubat – 22 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.

İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteği ve Bağcılar Belediyesi’nin ev sahipliğinde Tekno Genç Bağcılar Projesi Bağcılar’da başlıyor. Yazılım sektörünün ihtiyaç duyduğu insan gücünü yetiştirmeyi amaçlayan projeye başvurular başladı. Kriterleri taşıyan ilçe sakinleri, 26 Şubat 2024- 22 Temmuz 2024 tarihleri arasında Mahmutbey Kültür Merkezi ve Bilgi Evi, Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi ile Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda eğitim alacaklar.

Eğitimler, yüz yüze ve çevrimiçi yapılacak

Güncel teknolojiyle donatılmış sınıflardaki eğitimler haftanın üç günü günde dört saat yüz yüze, diğer iki gün günde altı saat çevrimiçi yapılacak. Belirtilen saatlerde öğrenciler kendilerinden beklenen okuma, çalışma ve ödev benzeri uygulamaları yapacaklar. Çevrimiçi derslerde ve bilgi paylaşımında Altınbaş Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) altyapısı kullanılacak.

Tekno Genç Bağcılar projesine katılmak isteyenler, 18 Şubat 2024 tarihine kadar www.bagcilar.bel.tr adresinden başvuruda bulunabilir.

TeknoGenç Bağcılar Projesi DETAYLI BİLGİ ALMAK ve BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 


İstanbul,Bağcılar Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: tekno genç bağcılar projesi hayat buluyor
Tarih: 07.02.2024 13:53
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 22.9 ° / 15.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.