Teknolojiye Yakın Genç Nesiller

Okul idaresi ve öğretmenlerimiz projeleriyle, akademik çalışmaları ve sosyal kültürel, sportif çalışmalarıyla Esenyurt’ un çehresine değer katıyoruz.

Teknolojiye Yakın Genç Nesiller

Teknolojiye Yakın Genç Nesiller 

 

Okul idaresi ve öğretmenlerimiz projeleriyle, akademik çalışmaları ve sosyal kültürel, sportif çalışmalarıyla Esenyurt’ un çehresine değer katıyoruz.


Geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin toplumun istek ve ihtiyaçları doğrultusunda sağlıklı, bilinçli, sorumluluk duygusuna sahip, çağdaş bireyler yetiştirmeyi amaç edinen, Esenyurt Fahir ilkel Ortaokulu Müdürü Orçun Yılmaz,Esenyurt ta sıradan bir okul olmanın dışında bir eğitim kampüsü olarak eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Okul idaresi ve öğretmenlerimiz projeleriyle, akademik çalışmaları, sosyal kültürel ve sportif çalışmalarıyla Esenyurt’ un çehresine değer katıyoruz.

 

 

“Öğrenme Süreçleri Pekiştirme”

Esenyurt Fahir ilkel Ortaokulu Müdürü Orçun Yılmaz, Akademik olarak okulumuzda öğrencilerimiz Destekleme ve Yetiştirme kurslarına iyi bir katılım sağlayarak hem okul sınavlarına hem de LGS sınavına hazırlık anlamında sağlam bir alt yapı oluşturuluyor. Yapılan yardımcı test ve denemelerle öğrenme süreçleri pekiştiriliyor. Destek eğitim odamız ve evde eğitim süreçleri ile öğrencilerimize en iyi eğitim ortamlarını sağlıyoruz.

“Akran Şiddetini önlemekle başlanan yol”

Okulumuzda 2016 yılında Akran şiddetini ve bağımlılığı önleme projesi çerçevesinde açtığımız Fahir İlkel Spor Kulübü Derneği bünyesinde birçok spor branşında öğrencilerimizi bedenen ve fikren geleceğe hazırlıyoruz. Güreş, Mai Thai, Boks, King Boks branşlarında öğrencilerimiz okulumuzda ücretsiz kurs alıp yerel ulusal ve uluslararası müsabakalara katılıp dereceler alıyorlar. Güreşçi kızlarımızdan Remziye Karadağ “Serbest Stil Kadınlar” da Dünya ikincisi olarak da bizleri gururlandırdı. 

 

 

“Uluslararası Korolar Festivaline”

Öğrenci koromuz, öğretmenimiz Gülendam Doğanay şefliğinde çalışmalarına her yıl yenilenen kadrosuyla devam ediyor. Önceki yıllarda İstanbul, Çanakkale ve Ankara’da düzenlenen Korolar Festivallerine katılarak birçok ödül almış olup bu senede düzenlenecek olan Uluslararası Korolar Festivaline katılarak okulumuzu temsil edecekler. Bunun yanında Okulumuz Halk Oyunları ekibi her yıl ilçemiz ve ilimizin düzenlediği çeşitli program ve festivallerde hocamız Ertuğrul Bektaş liderliğinde sahne almaya devam ediyor.

 

“Robotik Kodlama”

Okulumuz Robotik Kodlama Takımı öğretmenleri Gökhan Lafcı liderliğinde çalışmalarına devam ederken ulusal ve uluslararası birçok festivale katılmış ve çeşitli başarılar elde ederek, Bakırköy Robotik Festivalinde Çizgi izleyen robotlar yarışmasında birinci olup bizleri gururlandırdılar. 

Dijital Kanatlar”

Okulumuz Dijital Kanatlar projesini ilçemizde yürüten tekdir. Türkiye’de 100 pilot okuldan biriside biziz, ortaokullarda eğitim gören öğrencilere yazılım, donanım ve üretim konularında eğitimler verilmesi ve teknolojiyi etkin olarak kullanabilme becerilerinin kazandırılması için nitelikli ortam ve etkinliklerin planlanması sağlayarak genç beyinlerin hayal güçlerini ortaya koymalarını da sağlıyoruz dedi.

 

 

 


Anahtar Kelimeler: teknolojiye yakın genç nesiller
Tarih: 27.12.2022 15:25
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.