Termometreler 40 dereceyi görecek!

Meteoroloji'den çok sayıda ile son dakika uyarısı...

Termometreler 40 dereceyi görecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün beş günlük hava tahmin haritaları güncellendi. Yayınlanan haritalara göre yurt genelinde çok sayıda ilde sıcaklıkların yükselişe geçeceği ve bazı illerde termometrelerin 40 dereceyi göreceği kaydedildi.

Diğer yandan Karadeniz bölgesi için şiddetli rüzgar uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 5 günlük hava tahmin raporlarında yurt genelinde sıcaklıkların yükseleceği ve çok sayıda ilde termometrelerin 30 derecenin üstünü göstereceği belirtildi.

Hava sıcaklığının 37 derece ölçüldüğü Antalya'da, vatandaşlar ve turistler denizde yüzmenin keyfini yaşadı. Antalya Meteoroloji Bölge Hava Tahmin Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte hava sıcaklığı 37, nem oranı ise yüzde 25 olarak ölçüldü.

 

Karadeniz'de Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor

Rüzgarın; 02.07.2022 Cumartesi günü İç Anadolu'nun güneyi ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında kuzey yönlerden kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.


Tarih: 02.07.2022 18:19
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.