TİGEM Karacabey Harası ülkemize önemli katkılar sağlıyor

TİGEM Karacabey Harası ülkemize önemli katkılar sağlıyor

TİGEM Karacabey Harası ülkemize önemli katkılar sağlıyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni görevine atanan TİGEM Karacabey İşletme Müdürü Ünal Kılıç’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, TİGEM Karacabey Harasının hem ilçe hem de ülke için önemi dile getirilirken, önümüzdeki süreçte belediye ve işletme ile yapılabilecek çalışmalar ifade edildi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan önceki gün AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Gültekin Saygısever ile gerçekleştirdiği ziyarette, yeni görevine atanan TİGEM Karacabey İşletme Müdürü Ünal Kılıç ile bir araya geldi.

Gerçekleşen ziyarette, TİGEM Karacabey Harasının hem ilçe hem de ülke için önemi dile getirilirken, önümüzdeki süreçte belediye ve işletme ile yapılabilecek çalışmalar da ifade edildi.

Her türlü proje için desteğe hazırız

Ziyarette konuşan Başkan Özkan hem tarihi hem doğası hem de tarım ve hayvancılıkta ülkenin lokomotifi konumunda olan Karacabey Harası’nın, Bursa’nın sembol yerlerinden biri olduğunu belirtti.

Bu kapsamda örnek projelerde bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da belediye olarak yer almaya hazır olduklarını belirten Özkan, yeni görevine atanan Kılıç’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek, Karacabey’in sembol atlarının yer aldığı bir tablo hediye etti.

Müdür Kılıç da ziyaretten duyduğu memnuiyeti ifade ederken, Özkan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.


Bursa,Karacabey Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 18.10.2023 12:29
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.